De Ardennenrit, 27-8-2017

Je moet er wat over hebben voor een dagje fietsen in de Ardennen. Vroeg uit de veren en snel in je Rouleurs kleren. Om 6.00 uur vertrek met de auto vanuit Ulvenhout

Rond 8.30uur zijn we vertrokken vanaf de parkeerplaats in Huy. Met 18 renners gingen we van start, waaronder Jo Timmermans die na een flinke val in de Pyreneeën, weer op de fiets zat.

Verrassingsrit 6 augustus.

Een aangename verrassingsrit als je het mij vraagt.
Op de deelnemerslijst stonden 25 liefhebbers voor deze tocht op de Veluwe.
Vetrokken vanuit Ulvenhout om 07.00 uur richting Rhenen , parkeerplaats bij het Militaire Ereveld op de Grebbeberg.
Helaas zonder Harry, sanitaire problemen en Ad Peeters , melkrobot problemen.

Zomerrit met een “Smetje”.

Zondagmorgen 9 juli 2017 rond de klok van 7 stonden ca. 35 fanatieke Rouleurs te wachten op het startsein van Harry Heestermans voor onze jaarlijkse rit naar het Zuiden. Het beloofde een prachtige dag te worden met veel zon.

De rit naar Gulpen.

De wekker gaat dit weekend alweer vroeg, om 04:50 uur om precies te zijn. Traditiegetrouw lukt het de toercommissie toch ieder jaar weer om de langste rit van het jaar precies in hetzelfde weekend te plannen als de verjaardag van Suzette, een beetje rekening houden met dit soort bijzondere privé omstandigheden is toch niet teveel gevraagd??? Enfin ik lag om 01:15 uur in bed, dus het is een klein rekensommetje met als uitkomst wel heel weinig slaap voor een hele dag op de pedalen. Een frisse douche doet wonderbaarlijk genoeg wonderen net als een goed ontbijt. Ook traditie is de inmiddels de avond ervoor klaargezette rugzak en fiets. 05:45 uur shit moet ik toch nog even met Mach 3 naar het Dorpsplein in Ulvenhout racen, maar dat is op mijn nieuwe Argon 18 niet echt een straf!

De Ardennen tweedaagse!
Op zaterdag 17 juni begonnen 28 Rouleurs aan de tocht waar velen twee jaar naar hadden uitgekeken, en een aantal ook twee jaar tegenop hadden gezien. Om niet geheel duidelijke redenen worden tweedaagse tochten nu eenmaal tweejaarlijks gehouden, en na de prachtige rit door Zuid-Engeland in 2015 was de jeuk in de benen bijna niet meer om te houden.