Eindelijk was daar het mooie weer, op naar Lier.

Tring.....menig Rouleur (om precies te zijn 30) hadden deze ochtend al vroeg de wekker gezet om enthousiast als altijd vandaag de nodige kilometers (140) weg te trappen. Het liefst droog en als het niet te veel gevraagd was ook nog graag een zonnetje.....Et voila!!!!! na een eerste glimp uit het raam en stiekem toch ook nog ff op buienradar, zou het een prachtige dag worden. WAUW!!!!! zon en een temperatuur die tegen de middag alleen maar verder op zou lopen.....he he wat doet een beetje voorjaar toch wonderen!

Om 07.30 trapte we met onze bikes richting Lier, waarbij bij de start eerst naar die prachtige bolide van de heer JP werd gekeken.

Oeffffff....nu zijn niet alleen de benen goed, maar ook nog de fiets!!!!!

En tja....wat is er nu zonde om met je mooie bolide door het bos te moeten crossen om de weg naar Lier te kunnen vervolgen...... Maar 'overleefd' met zelfs geen spatje!!!! Na 63 km. was Lier al in zicht. De club reed met een mooi strak tempo, met dank aan de beulmannen, maar helaas wel met hier en daar wat lekke banden, maar die hophop werden gecounterd door onze wegkapitein Ruud en assistente Imme die voor eerst met de volgwagen ons moeiteloos kon volgen.....

Het werd een pauze waarin men helemaal snapte hoe een fietsclub binnen komt stormen, twee bakken koffie wil nuttigen met een heerlijk stuk taart onder een gezellig samen zijn, de nodige toilet bezoeken brengt en vervolgens na een half uur de tocht weer wil voortzetten met een goed gevoel. Complimenten voor het café aan het mooie plein. Alleen jammer dat het weer het niet toe liet om van dit uitzicht te mogen genieten....

Na deze onderbreking stonden er nòg vele kilometers op de teller. Maar ach.....met onze tempo-beulen en inmiddels het zonnetje moest het goed komen.

En zo gezegd zo gedaan....

Het was weer heerlijk om met z'n allen de zondagochtend fietsvrijheid & de gezelligheid te voelen...

Ik zou zeggen: op weg naar monsterrit Limburg.

Oh ja...wel graag in clubkleding aub.
 

Toedeloe!

Hester Marieke